Beeld: J.Lindeberg
Fashion Marshal

Goedgekleed naar goud? Team USA draagt dit coole golftenue op Olympische Spelen

Beeld: J.Lindeberg
In het clubhuis, op de drivingrange of in de baan, welke golftrends komen en welke gaan? In de rubriek ‘Fashion Marshal’ lees je alles over de laatste rage, zodat je in één slag op de hoogte bent. Met ditmaal: het nieuwe golftenue van het Amerikaanse team voor de Olympische Spelen van Parijs.

De Olympische Zomerspelen van 2024 komen langzaam maar zeker dichterbij. En hoewel de sportieve prestaties natuurlijk het belangrijkst zijn, wil het oog ook wat. Dat hebben ze bij het Scandinavische golfmerk J.Lindeberg goed begrepen. De kledinglijn die het merk voor het Amerikaanse golfteam heeft ontworpen, is ronduit cool.

Exclusieve collectie J.Lindeberg

De exclusieve collectie van J.Lindeberg is speciaal ontworpen voor het Amerikaanse mannen- en vrouwengolfteam tijdens de komende Olympische Spelen én die van Los Angeles in 2028. De lijn bestaat enkel en alleen uit een palet van Amerikaanse kleuren (rood, wit en blauw) en maakt veel gebruik van grafische prints van de vlag en sterren, waardoor het ontwerp vooral veel nationale trots uitstraalt.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Naast klassieke en traditionele polo’s en golfbroeken, bestaat de speciale lancering nog uit enkele lifestyle-items die niet alleen tof zijn op de golfbaan, maar ook daarbuiten. Denk aan een vest met blauw en rood gestreepte mouwen en een fraai varsity-jack met de iconische Eiffeltoren en de letters USA 24. Eerlijk: vooral dat jack valt bij de Fashion Marshal in de smaak.

Zelfde kleuren als TeamNL

Natuurlijk juichen we als Nederlanders in augustus het hardst voor TeamNL'er Anne van Dam, maar dat betekent niet dat je de kleding van de concurrent niet mag waarderen. Bovendien zijn de Amerikaanse kleuren nagenoeg dezelfde als die van Nederland. De collectie werd deze week op de PGA-show in Orlando onthuld, maar pas in juni kun je zelf een aantal items scoren.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.


Lees meer over
Blog Fun Mode